Baumit diszkont áron.
Grafitos EPS Reflex akció profi vakolatrendszerrel.Ingyenes árajánlatot adunk tételesen. Homlokzati hőszigetelés kivitelezéssel 30% - kedvezménnyel! A részletekért kattintson ide, vagy hívjon telefonon! Cserepezés akár 25 cm - es kőzetgyapotos tető szigeteléssel! A részletekért kattintson ide! Akciónk időtartama 2015.március 30-ig!
Tel.:06 30 283 0570, E-mail: fejerhazkft@gmail.com
Budapesti cserepezési referenciáink megtekintéséhez kattintson ide!

Társasház Homlokzati hőszigetelés
Budapesten és vidéken is
BAUMIT falszigetelés, homlokzat
szigetelés 15% kedvezménnyel.
Bramac és CreatonTetőszépségversenyen
díjazást elért munkáink!
VILLAS mediterrán tetőzsindely bontás nélkül 15 év garanciával, ajándék kéményátrakással!
Tető Szépségverseny
 
Több, mint 30% kedvezmény!
Cserepezés Creaton cseréppel!
Francia alapanyagú cserepes acéllemez 25 év garanciával, több, mint 30% kedvezménnyel.
Hullámpala
 

Tisztelt Érdeklődő!


Vállalkozásom 1985 óta tevékenykedik megrendelőink megelégedésére lakóépületeik külső, belső felújításában, szépítésében.

Cégem fő tevékenysége családi és társasházak külső felújítása, ezen belül a palatetők bontással és bontás nélküli technológiával való megújítása, egyéb tetők cseréje, nyílászárók szigetelése, cseréje, homlokzatszigetelés, egyéb épületasztalos és épületbádogos munkák.

Felkészültek vagyunk a lakások belső munkálataira, gépészeti munkákra is. Így képesek vagyunk családi és társas házak teljes körű felújítása, vagy új ház építésére is.

Kivitelezéskor az adott feladathoz kapcsolódó ajándék munkákkal kedveskedünk a megrendelőknek.

Kollégáink több éve a vállalkozásnál dolgozó szakemberek, szakszerű, pontos, határidőre elkészült munkáikat több megrendelői köszönő levél is igazolja.

Úgy gondolom, hogy cégem szakmai tapasztalata, kollégáink kiemelkedő szaktudása, és a cég komplex munkavégzése az Ön számára is megoldást tud nyújtani.

Kérem, keressen bizalommal az itt megtalálható elérhetőségeken és az egész ország területén ingyenes felméréssel állok a rendelkezésére.

Horváth Ferenc Sándor
ügyvezető igazgató

Bármilyen kérdése lenne, hívjon bizalommal: 06 30 2830 570